Disclaimer

Op deze website vindt u informatie over de Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2018 (VTVIn de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV) rapporteert het RIVM elke vier jaar over de ontwikkeling van de volksgezondheid in Nederland.-2018). Daarnaast geeft deze website toegang tot onderliggende bronnen en data.

Fouten of gebreken op de website

Aan de totstandkoming van de inhoud van www.vtv2018.nl is uiterste zorg besteed. Desondanks kan het voorkomen dat fouten of gebreken optreden. Wij vragen daarvoor uw begrip en stellen het zeer op prijs als u uw reactie aan vtv2018@rivm.nl stuurt. Het geeft ons gelegenheid eventuele fouten en gebreken te herstellen. De VTV-2018 is niet aansprakelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van websites waarnaar is doorgelinkt.

(Her)gebruik van tekst of beeld, model of ander materiaal

De informatie en het materiaal op VTV-2018 mag u gebruiken, downloaden, kopiëren en vrij verspreiden, maar niet voor commerciële doeleinden. Zorg daarbij wel altijd voor bronvermelding.

Auteursrechten op foto's

Op deze website is gebruik gemaakt van foto's waarop auteursrechten rusten. Deze foto's mogen daarom niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.

Browseroptimalisatie

Deze website is geoptimaliseerd voor de meest recente versies van de webbrowsers Google Chrome en Mozilla Firefox.